Ny sportsleverandør, ny logo og nye nettsider

Gran IL har valgt å inngå avtale med Sport1 som sin sportsleverandør. Denne avtalen gjelder fra 1/6-2017. Logoen til idrettslaget er også modernisert og den nye logoen skal fremover brukes på både klær og annet profilmateriale i klubben.

Påmelding Idrettsskolen 2017/18

Det er nå klart for påmelding til idrettsskolen 2017/2018. Vennligst bruk linken. Påmelding er kun gyldig når online betaling er utført. Dersom ønsket gruppe blir fulltegnet, ber vi om at du sender en e-post til idrettsskolen@granil.no; for å registrere deg på reserveliste.

Betaling av medlemskontingent for 2017

Gran IL har i år besluttet å bruke SMS Betaling AS til innkreving av medlemskontingent. Alle som driver aktivitet i Gran IL vil motta en tekstmelding med betalingsinformasjon. Du kan velge å betale med å belaste ditt mobilabonnement eller betale med betalingskort. Det blir ikke tilsendt vanlige betalingsgiroer i år. Dette systemet er veldig arbeidsbesparende for Gran IL. Har du noen spørsmål, send epost til dagligleder@granil.no.

Tilbud om aktivitetsuker, friluftslivuker og fotballskole til sommeren.

Nå nærmer det seg sommerferie, og dermed aktivitetsuker i regi av idretts-SFO og fotballgruppa. Og denne sommeren kommer tilbudet til å bli utvidet til flere uker, til også å gjelde eldre barn og til å omfatte friluftslivuker og fotballskole For nærmere info om ukene viser vi til vedleggene. Påmelding og betaling skjer via påmeldingslinkene under

Viggaløpet 2017

Invitasjon til å bli med på årets Viggaløp!

Gran møter Vålerenga i 1. runde i cupen

Så gikk det som vi håpet på. Vålerenga kommer på besøk den 26. april. Og ikke nok med det. Kampen kommer til å bli vist direkte på NRK.

Hadelands-mester i FIFA 2017

Besøk Granstunet Kjøpesenter i dag og delta i konkurransen om å bli Hadelands-mester i FIFA 2017. Prøv deg mot Ole Petter Berget, Pål Strand eller Espen Haug.

Barnekretsturnstevne på Tretten 10-11. juni

Turngruppa i Gran skal være med på årets stevne på Tretten 10-11 juni. Meld på innen 09.04 via linken under.

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products