Vind Sprint Cross 2018

Vi åpner nå påmeldingen til Vind Sprint Cross som arrangeres 25.februar på Vind Skistadion. Dette er en konkurranse med fokus på skiglede, mestring og følelsen av å gå sprint slik sprint organiseres for eldre. Vind Sprint Cross er for løpere i alderen 8 til 12 år.

Gå videre til påmelding HER

Beskrivelse

Vind Sprint Cross er en konkurranse med fokus på skiglede, mestring og følelsen av å gå sprint slik sprint organiseres for eldre. Vind Sprint Cross er for løpere fra 8 til 12 år. Løypa er 550 m. Det er ikke tidtaking. Utøverne organiseres i heat med 6 løpere. 8-10 år velger selv hvor mange heat de går, innenfor klassens tidsintervall (ca 1 t). De stiller seg i heatrekker, der de 6 fremste i hver rekke danner heat.

For 11-12 år blir det rangering etter plassering. Utøvere kan gå flere prøveheat innenfor klassens tidsintervall (ca 30-40 min). Etter prøveheat startes to innledende heat, der plassering er grunnlag for finaleheatene. Avhengig av antall deltakere vil det bli rangering etter A-, B- og ev. C-finale.

Praktisk informasjon:

Deltageravgift kr 100,-. Deltakelse krever forhåndspåmelding og betaling. Søskenmoderasjon beregnes automatisk ved påmelding av flere enn to barn.

Rennstart. kl 11.00 (gjennomgang av løypene fra 10.45).

Startlister legges ut på Vind ILs hjemmesider fredagen før rennet.

Åpen kiosk fra kl. 10.30

Gå videre til påmelding HER

Generalsponsor Vind IL

Våre sponsorer

Arrangement

Vind Akademiet

Oppslagstavle

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift