Vind Idrettslag har gleden av å invitere deres jente- og guttelag i alderen 6-10 år til årets Gjøvik Cup på Vind Idrettspark. Gjøvik Cup arrangeres alltid tredje helgen i august, i år 17. -18. august. 

PÅMELDINGSFRIST 05.08.19  MELD PÅ HER

Turneringens hjemmeside.

NB! På grunn av NFFs endringer i spillformer og inndeling av aldersgrupper vil cupen være for 6 – 9 år med følgende oppsett i 2019:

6 år – 3’er fotball (3’erbaner med vant)
7 år – 3’er fotball (3’erbaner med vant)
8 år – 5’er fotball (noe større baner enn tidligere)
9 år – 5’er fotball (noe større baner enn tidligere)

GRATIS PÅMELDING FOR 6-ÅRINGER!

Gjøvik Cup tilbyr spill på flotte gressbaner, så vel som en myk og fin kunstgressbane. Alt på ett område, sammen med et stort salgstelt, kiosker, garderober, parkering og et flott klubbhus. Vi har også en egen TV-bane hvor alle kamper streames live på OA-TV.

Hvert lag vil få et minimum på hele seks kamper, tre kamper lørdag og tre kamper søndag. Premie deles ut til alle deltakere.

Gjøvik Cup har en historie som strekker seg langt bak i tid, men det var først i 2015 at cupen for første gang ble arrangert under navnet Gjøvik Cup.Vind idrettspark ligger 10 minutter sør for Gjøvik sentrum i bydelen Sørbyen. Tradisjonelt sett har cupen mange deltakende lag fra regionen Indre Østland. I fjor deltok omlag 200 lag, hvor det var fullt i flere klasser. Vi har de siste årene økt banekapasiteten, og vil kunne ta imot flere lag. Her vel dere treffe mange nye fotballvenner, i tillegg skal vi som vanlig jobbe hardt for at dere får en hyggelig opplevelse under årets Gjøvik Cup.

 

Copy link
Powered by Social Snap