Enda et fantastisk Vind år går mot slutten og et nytt som også kommer til å farge Gjøvik i orange og blått ligger foran oss.

Et spennende 2020.

Alle gleder vi oss mest til at det nye anlegget, GOBB arena, skal bli klart til bruk. Vi håper fotballhallen er klar en gang på nyåret, men det er mange forutsetninger som skal klaffe men nær fremtid vil gi oss svar på dette. Uansett skal hele anlegget stå klart før sommerferien og vi jobber med eksterne leietakere i tillegg til hva vi skal fylle dette med av egen aktivitet.

Tilbake til 2019.

Som normalt er det stor aktivitet på Vind Idrettspark gjennom hele året. Mange av idrettene har økning i antall aktive og det er en god målestokk på at vi gjør mye riktig.

Dugnadsinnsats. Norsk idrett er basert på frivillighet og dugnadsarbeid. En klubb som Vind har også ansatte som legger til rette for all den fantastiske dugnadsinnsatsen som våre medlemmer legger ned hvert år. Men selve aktiviteten er det frivilligheten som gjennomfører. Det er alt fra pensjonistene i ressursgruppa sine faste tirsdags-dugnader på anlegget, til ukentlige kioskvakter, og alle de arrangementene vi har hvert år. Antallet som ikke dukker opp på oppsatt dugnad er svært liten.

Det er også en betydelig dugnadsinnsats som legges ned av våre tillitsvalgte og trenere, som viser et herlig engasjement for oppgavene. Ungene og ungdommene trenger engasjerte foreldre, det ser vi er med på å påvirke hvor lenge man driver med idrett.

Kompetanse. Vi jobber mye med å øke kompetansen hos våre trenere og ledere og alle idretter har hatt mange på kurs gjennom sesongen. Dette kommer de aktive tilgode i form av bedre planlegging, bedre og mer morsomme treninger og i tillegg mer fokus på utvikling av ferdigheter snarere enn resultater i barne- og ungdomsidrett. Dette er viktige forutsetning for å få flest mulig til å fortsette med idrett lengst mulig. I tillegg er det klubbutviklingsarbeid på gang i bordtennisgruppa og fotball er i gang med Kvalitets-klubb nivå 2 som foreløpig eneste klubb i vår krets.

Langrenn har en arrangementstab som har gjennomført Ikke mindre enn 12 skirenn forrige sesong. God deltakelse og flotte forhold var det som vanlig når Vind arrangerer skirenn.

Kamper for Gjøvik Swans, med kommentator for publikum og innlagte Cheerdance i pausene og burger flippin’ “the american way” er med på å gjøre disse kampene til noen av regionens best besøkte seriekamper – uansett idrett!

Cheerdance er en av de nye aktivitetene og de hevder seg meget godt i nasjonale konkurranser. Her ligger det MYE trening bak og de beviser at trening er det som skal til om man vil bli god i noe.

Bordtennis har blitt en stabil gjeng som er aktive i konkurranser og mange hevder seg bra. Dette tiltross for at de har begrenset med tid i storsalen på Vindhytta. her vil det bli mer treningstider når GOBB arena kommer.

Fotball. Det arrangeres hundrevis av kamper, tusenvis av treninger, 2 fotballcuper, 2 fotballskoler. Mesteparten i en kort og hektisk barnefotball sesong som strekker seg fra april til september.

Det er et imponerende år vi legger bak oss – igjen!

Takk for alle gode stunder i 2019!

 

Alle VINDere ønskes en riktig god jul og et godt nytt år.

Ketil

Copy link
Powered by Social Snap