Vi gratulerer J-15 med plass i neste års Regionserie. Dette ble klart etter en overbevisende 3-0 seier mot Lillehammer KFK på Stampesletta i går kveld.

Laget som består av jenter født 2007 og 2006 spilte en god kamp til tross for at hjemmelaget gikk ut i full fart og sto veldig høyt den første halvtimen, men de orange og blå heltinnene tok over initiativet i kampen og kunne med litt hell tatt ledelsen ved Elise like før pause.

Andre omgang tilhørte i stor grad Vind og tar ledelsen like etter sidebyttet ved Frida. Elise økte ledelsen til 2-0 på et fint langskudd og Dorthe punkterte kampen med sin 3-0 scoring.

Regional serie er det samme som interkrets og består av lag fra Oslo, Akershus, Indre Østland og Østfold. Totalt 12 lag. Det spilles dobbel serie, og vinneren blir regional mester.