Det var endelig klart for #VIFUNG-samling for jentespillere i regi av Vålerenga Dame. Jentespillere fra Vinds J14-13 gruppe fikk testet underlaget på Intility Arena og imponerte trenerstaben med toppspillerutvikler Tommy Berntsen (Vålerenga) i spissen. 

 

#VIFUNG

Gjennom #VIFUNG prosjektet samler utviklingsavdelingen til Vålerenga Dame spillere i egen klubb og samarbeidsklubbene til felles treningstiltak. Søndag 12. september var det samlet spillere fra Driv, Lørenskog, Harestua, Nittedal, Hasle-Løren, Sørumsand, Løvenstad, Vålerenga og Vind til felles samling.

Utviklingsleder, Monica Knudsen, har stått i spissen for å utvikle tilbudet, og har fått med seg et sterkt trenerteam med toppspillerutvikler Tommy Berntsen i spissen for å gjennomføre øktene. Det var stor glede å spore blant trenere og jenter at en endelig fikk samlet spillerne til første tiltaksøkt.

 

Se bilder fra samlingen her:

 

Viktig ekstratilbud

Sportslig leder i Vind Morten Skjærstad er veldig fornøyd med at tiltakene er kommet i gang. “Vi har sterke grupper på jentesiden, og det er viktig at også de jentene som har kommet langt får utfordret seg på slike tilbud. De tar med seg læring og referanser hjem til treningen med lagvenninnene. Vi har tett dialog med Vålerenga Dame, og vi er trygge på at dette blir et godt tilbud for spillerne på tiltak”.

 

Samarbeidsklubb

Vind IL er samarbeidsklubb på jente- og guttesiden med Vålerenga Fotball. Gjennom samarbeidet har Vindtrenere deltatt på Vålerengas trenerutviklingsprogram (ETUP), vi har sendt store deler av trenerstaben på trenerforum, og vi har anledning til å gjennomføre spillerutviklingstiltak på Vind eller ved at spillere får anledning til å hospitere i Vålerenga.

Les mer om samarbeidet på jentesiden her og se oppslaget i Oppland Arbeiderblad om trenerforum her

 

 

Vind + Vålerenga = Sant