Velg en side

Æresmedlemmer

Åse og Sverre Hasli

Sverre Hasli

Sverre ble utnevnt til æresmedlem i 1982 for sin innsats for klubben. Han og kona Åse som bodde i “Hasli huset” på kulen like syd for Øvre Bane huskes som Vind ILs største supportere der de stilte på utallige fotballkamper hvert åg, utstyrt med campingstoler og termos med kaffe.

Sverre er mangeårig tillitsvalgt og dugnadsarbeider, mens kona Åse ofte var å finne i kiosken eller med andre praktiske oppgaver.

Mathias Skoglund

Mathias ble også utnevnt til æresmedlem i 1982. Mathias var vind første data guru, som tidlig lærte seg nytten og bruken av datamaskiner allerede på 80 tallet.

Mer tekst og bilde kommer.

Harald Mellemberg.

Harald Mellemberg

I likhet med Sverre Hasli og Mathias Skoglund ble Vind nestoren Harald Mellemberg utnevnt under klubbens 50 års jubileum i 1982.  Harald var mangeårig leder i klubben og selve symbolet på bingodriften Vind IL sto bak i en årrekke.

Arne Sørlie.

Utnevnt til æresmedlem i 1993 for sin utrettelige innsats for trim, friidrett og folkehelse. Arne parken er et begrep for alle “gamle” Vind medlemmer. Dette var en liten åpning i skogen like ved barkeløypa hvor det var benker og en liten bålplass med en liten gressplen rundt.

Mer kommer.

Bjørn Kjensberg

Utnevnt som æresmedlem i 2002 etter en lang periode som leder i klubben.

Mer tekst kommer.

Kåre Martinsen.

Kåre ble æresmedlem i 2012 på klubbens 80 års dag og har bekledd mange roller i Vind IL; skileder, trener, løypekjører, speaker, leder for pensjonistgjengen osv.

Rune Stenvold og Kåre Martinsen flankert av nåværende skipresident Erik Røste og hans kone Marit Almåsvold Røste som da var styreleder i Vind.

Rune Stenvold.

Ble utnevnt samtidig med Kåre Martinsen i 2012 (se bildet t.h.) Rune er en person mange har vokst opp med som en helt naturlig del av Vind. Han har vært lagleder for A-laget i snart 40 år og han har vært vaktmester i en årrekke før dårlig helse gjorde at han ble tidlige pensjonist,

Kolbjørn Asphaug.

Kolbjørn Asphaug

Trønder av beste slag, FIS dommer i hopp som representerte Norge under OL i Salt Lake City i 2002.

Kolbjørn ble ansatt i Vind IL 1.8.2008 og ble raskt kastet inn i NM på Ski som Vind arrangerte i 2009. Han har vært daglig leder, og er nå i skrivende stund inne i sitt 70-ende år, økonomiansvarlig med en kontordag i uka. Kolbjørn ble til sin store overraskelse utnevnt til æresmedlem under årsmøtet i 2018.

Copy link