Vind IL langrenn har gleden av å ønske små og store skiløpere velkommen til familiesamling i Trysil og håper at mange har lyst til å bli med!
Trysil har snøgaranti og kan love oss flotte skiløyper helgen 20. – 22. november. Sett av datoen nå!
Vi har fått leie det tidligere «høydehuset» på tunet Sjumilskogen og bor rett ved siden av skistadion 😊
Prisen blir på kr. 1100,-per person totalt for hele helgen, så sant vi blir 50 stk. Med forbehold om noe justering dersom vi blir færre/flere. Mat kommer i tillegg. Måltider og organisering av disse blir tatt hånd om av en egen foreldrekomite – her er det bare å melde seg med det samme hvis du har lyst til å bidra.
Vi tar hensyn til gjeldene smittevernregler og organiserer samlingen i tråd med disse. Hver familie får hvert sitt rom og bad, vi vil ha fokus på god håndhygiene og avstand og organisere både treninger og sosialt samvær med hensyn til disse. Minner om at INGEN kan møte på samling syke (heller ikke med lette symptomer). Dersom helsemyndighetene nedlegger forbud om å gjennomføre samling, får vi tilbakebetalt hele leiebeløpet. Dersom sykdom/karantene hindrer deltakelse, må hver enkelt evt. bruke egen reiseforsikring til dette.
 
Påmelding med antall deltakere innen 30. september.
Innbetaling av 1100,- per person innen samme frist til kontonummer: 2050.30.29570.
 
Mer detaljert info om samlingen kommer når det nærmer seg. Tidligere erfaringer tilsier at både unge og voksne kan glede seg til ei hyggelig helg med masse skigåing, lek og sosial moro 😊 Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.
Copy link
Powered by Social Snap