Bilavtale med Toyota Sulland Gjøvik

Vind IL har forlenget sin samarbeidsavtale med Sulland. Den nye avtalen innebærer bl.a. gunstig privatleie av biler for ansatte i klubben.

Sulland Toyota Gjøvik har vært en trofast sponsor og samarbeidspartner for Vind IL i mange år. Vi er derfor svært fornøyd med at Sulland velger å være med videre som en viktig samarbeidspartner for oss i årene som kommer. Som en del av avtalen med Vind Idrettslag tilbyr Sulland en gunstig leieavtale for ansatte klubben. Dette er en privat leasingavtale som de ansatte selv betaler for.


Bilene er naturlig dekorert i vår gjenkjennelige profil. På denne måten får Vind ILs ansatte disponere ny bil til en fornuftig pris, samtidig som det gir klubben god profilering og forankring av klubbens identitet med vår logo og visjon godt synlig i Gjøviks gater! Foreløpig har daglig leder og markedsansvarlig i Vind valgt å leie en Rav 4 hybrid. Begge er for øvrig godt fornøyd med sine nye Toyota`er, og anbefaler et besøk hos Sulland for prøvekjøring!


Vi har også inngått en leasingavtale for minibussen (Ford Transit) som både brukes til transport i forbindelse med FFO og i sammenhenger hvor våre aktive skal fraktes til/fra kamper og konkurranser. Vindbussen er trygg, god og veldig populær.


NB! Vind IL er så heldige å ha to ulike bilforhandlere som noen av klubbens viktigste sponsorer og samarbeidspartnere. Sulland profileres og synliggjøres litt ekstra under fotballsesongen, f.eks i forbindelse med Gjøvik Cup, mens vår hovedsponsor Bilia (Volvo) profileres litt ekstra under langrennssesongen, samtidig som de er profilert på alt av klubbens trenings- og representasjonstøy. Nå er det snart høytid for Bilia i Vind hvor nye Volvo V60 skal stilles ut på Vind Idrettspark i forbindelse med våre skirenn. I tillegg har vår svært lovende langrennsløper, Ansgar Evensen, inngått en avtale med Bilia. Han skal dermed kjøre en Volvo XC40 Awd Inscription, der hvor også Vind IL skal være profilert på bilen.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift