Uke 22 del 1

mye info denne uken les nøye

mye info denne uken les nøye

Har akkurat brukt en time med å skrive nyhetssak på i-paden, så ble alt borte når jeg skulle publisere. Hadde ikke Brann ledet i Trondheim, så hadde nok røyken stått rett ut av øra her.

Først noen ord om forrige ukes kamper. Lag 2 spilte mot Roterud. Vi må huske på at Roterud, selv om de har mistet en spiller eller to, spilte jevnt mot vårt lag 1 i fjor. Derfor synes jeg førsteomgang var ganske bra. De startet best, fikk ei veldig billig straffe, og ledet 1-0 før vi fikk løftet spillet de siste 15-20 minuttene av omgangen. Da var vi helt på høyde, scoret 1 mål og hadde flere store sjanser. Litt tilfeldig, og uheldig at de fikk 2-1 rett før pause. Når de scoret tidlig i andre omgang klappet vi sammen, hadde som lag ikke god nok moral og ble løpt litt i senk. Mange spillere gav opp og jobbet ikke slik man kan forvente, altså på et nivå som vi for eksempel så når vi spilte jevngodt med Vind G16-2.

Lag 1 spilte jo mot Elverum. Førsteomgang var jevnspilt, men vi lot 2 av deres spillet diktere spillet for mye. Vi sliter litt mot gode flanker, fordi våre backer ofte må jobbe alene 1 mot 1, trenger mer sikring/hjelp fra midtstopper, indreløper eller egen flanke. Likevel litt tilfeldig at de får 3-1 i stedet for at vi får 2-2. I andreomgang så styrte vi spillet godt, var bestemte. Nima var bare borti ballen 4-5 ganger tror jeg. Vi kan jo ikke klage når vi får 3-3 ved å score 2 mål det siste minuttet. Bra lagmoral og innsats til siste slutt, meget bra:-)

Mandag spiller lag 2 borte mot Raufoss 2 19.30, avreise fra Circle K Kopperud 18.15. Tommy leder kampen.

Tropp: Aleks KW, Martin, Zacca, Abdul, Herman UL, Herman R, Bendik, Henrik, Lasse SL, Jesper, Casper, Andreas, Markus og Sondre.

De som ikke spiller kamp trener på Vind 15.30-17.00.

Onsdag trener vi 19.45-21.15 på KGA

Fredag spiller vi 16-dels finale borte mot Kolbotn 19.00, avreise fra Circle K Kopperud 15.30. Tommy leder kampen.

Tropp: Nima, Jonas, Anders, Markus, Jakob A, Lasse T, Alex R, Andreas, André, Kasper, Eskil, Sondre, Aleks B, Jakob ES og Joakim om han er skadefri.

Lørdag spiller lag 2 hjemme mot Lunner 15.00, tropp kommer senere. Roy Stian leder kampen.

Søndag spiller lag 1 borte mot Kongsvinger 15.00, avreise 11.45. Tropp kommer senere, men vil være tilnærmet lik troppen mot Kolbotn, bytter ut max 1-2 spillere. Roy Stian leder kampen.

På fotballfrie søndager gjør jeg ofte andre ting, i dag konfirmasjon, så nyhetene legges ofte ut ganske sent. Men, dere vet jo om våre treningstider, oversikt over kamper, og hvilket lag man som regel spiller på. Hvis dere trenger avklaringer tidligere, så send meg en sms.

Ellers har det skjedd noen ganger at Ketil har satt opp spillere som har gitt beskjed om at de ikke skal dømme i år på dømming likevel. Da er det fort gjort at man ikke får med seg at man står på listen, og får ikke gitt beskjed. Derfor vil jeg at alle som IKKE SKAL DØMME denne sommeren sender meg en sms med beskjed om det, så skal jeg gi en oversikt videre til Ketil. Sjekk uansett denne ukens dommerplan.

Til slutt. Vi bør/skal stille med 5 hjelpeinstruktører på fotballskolen i uke 26. Man får et lite instruktørkurs, og en fin erfaring med å trene/instruere unge spillere. Send meg beskjed om du vil få med deg denne erfaringen.

Roy Stian

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift