På Vind akademiet er vi så heldig å ha Morten Heggen Pedersen og Trond Dahl som jobber frivillig på kjøkkenet. Morten har vært med oss i flere år og har lagt ned utallige timer med dugnad for klubben. De sørger for at kvaliteten på maten som blir servert er meget god. «Vi forsøker å lage gode matvaner for våre deltakere allerede i ung alder», sier Morten. Flere ganger i uka serverer vi salatbar og ungene har blitt vant til å spise salat. Vi har alltid langbord der barna sitter sammen med de voksne. Det er  god sosial trening i å sitte ved ett langbord og lære seg i å stå kø ved buffe’en, forteller Morten.

Det er i tillegg viktig å spise sunt for å kunne yte best mulig på banen, sier Birk Snoen som er deltaker på FFO. Vi får alltid god mat på FFO og i tillegg er det godt med «Morten spesial».    «Morten Spesial» er en drikk med hemmelig oppskrift. Men ifølge Morten er den sunn selv om den smaker søtt. Den består 75 % av vann og resten av ingrediensene er sunne. Men oppskriften er topp hemmelig, Vi har servert tusenvis av liter av drikken på FFO’en og barna er veldig glad i den.

Trond begynte å jobbe hos oss i høst og stortrives i jobben. Det er veldig gøy å være med på å skape idrettsglede og det ser vi mye av på Vind akademiet. I tillegg er det ett godt arbeidsmiljø med gode kollegaer, avslutter Trond.

Copy link
Powered by Social Snap