Nå kan du melde på dine barn til årets TINE Fotballskole 2022.

Vind IL inviterer gutter og jenter fra 6-12 år til TINE Fotballskole mandag 20.juni til fredag 24.juni på Vind Idrettspark. 

Som tidligere arrangerer vi også i år egen e-Fotballskole med en begrensning på 16 deltakere! 

  • Maks antall plasser:
  • TINE Fotballskole 184 stk.
  • TINE e-Fotballskole: 16 stk.

Den tradisjonelle fotballskolen gjennomføres som dere er vant til med dyktige instruktører godt assistert av Vind ungdommer.

TINE e-Fotballskole arrangeres samtidig der flere av fotballaktivitetene kombineres med den tradisjonelle skolen. Det vil si at deltakere ved TINE e-Fotballskolen har eget opplegg på formiddagen, mens de deltar på enkelte fotballaktiviteter sammen med den ordinære fotballskolen etter lunsj hver dag. Klikk på knappene for mer info om TINE e-Fotballskole.

Fotballskolene foregår både inne og utendørs med en rullering mellom gruppene slik at vi sprer oss godt utover.

Fritidsordning.

Fra 08.30-09.50 og 1400-1630 vil det være fritidsordning med diverse aktiviteter som film, lek, spill osv. Det er hele tiden instruktører til stede som organiserer aktivitetene. Noe er organisert annet frilek for erfaring tilsier at det ikke skal være for mye organisert i løpet av en dag.

Det er ikke påmelding til fritidsordningen, men en mulighet og tilbud for deltageren.
Kl. 10.00-14.00 pågår selve fotballskolen med to økter. En før og en etter lunsj.

Deltagerne får brødmat og frukt hver dag og grilling av pølser fredag.

For de aller yngste vil det bli lagt inn litt varierte aktiviteter både inne og ute.  GOBB arena gir oss unike muligheter til variert aktivitet.

KEEPERE: Det vil også bli arrangert egen keeperskole onsdag. Husk å huke av i påmeldingen dersom du ønsker å delta på dette.
• Alle må ha med fotballsko, leggskinn og klær etter vær.

Deltagerne får t-skjorte, sekk/bag fra TINE og drikke flaske fra Totenbanken første dagen.

Alle får også en fotball. Disse merkes første dag og tas vare på under TINE Fotballskole og du tar den med hjem siste dagen din, så unngår vi at baller blir borte underveis. 

Les mer info ved å gå inn på Påmelding knappen