Vålerenga topper laget med trenerkompetanse og stiller til treneforum på Vind mandag 6. september. 

 

Hold av datoen!

Vi samles på GOBB Arena mandag 6. september klokken 17.00-21.00 for å gjennomføre fagsamling og demonstrasjonsøkt for trenerne i Vind. Det blir enkel servering og sosialt lag.

Fra Vålerenga kommer: Torstein Schutte (Hovedtrener G16/ansvarlig klubbsamarbeid), David Jorge de Sousa Ribeiro (trenerVålerenga Menn B), og Mohammad “Moa” Dajani (fysisk trener) stiller fra Vålerenga Fotball Elite. 

På programmet står bl. a. en demoøkt som gjennomføres av Torstein Schutte og David Ribeiro med ungdomslag på Vind, gjennomgang av treningsplanlegging og metodikk som brukes på Vålerengas akademi og ungdomslag. I tillegg vil Moa Dajani gi en presentasjon av verktøy som brukes i fysisk trening for ungdomsspillere.

 

Samarbeidsklubb

Vind Fotball er samarbeidsklubb med Vålerenga Dame (siden 2020) og Vålerenga Fotball Elite (siden 2018). For Vind gir samarbeidsavtalen verktøy for å utvikle både trenere og spillere. De siste årene har Vind hatt trenere på Vålerengas eksterne trenerutviklingsprogram (Etup), på trenerforumer i Oslo, samt at spillere i Vind kan få anledning til hospitere inn på Vålerengas ungdomslag.

Vi gleder oss til å invitere samtlige trenere i klubben til fagsamling om fysisk trening og trening for ungdomsfotballspillere.

Les om samarbeidsavtalen på Vålerenga Elite – herresiden og samarbeidsavtalen på jentesiden her

 

Vind + Vålerenga = Sant

Copy link
Powered by Social Snap