Blir sikkert noen spørsmål om trening på Vind nå, så kjapp oppdatering:

1.) Vinds anlegg er stengt for organisert og uorganisert aktivitet inntil hovedstyret vedtar å åpne, og fastlegger vilkår for bruk av anlegget i epidemien.

2.) Alt ansvar for at smittevernsreglene følges ved anlegget er nå flyttet ned på anleggseier og klubbene, dvs. hovedstyret i Vind.

3.) Det er en veldig krevende vurdering som nå ligger på hovedstyret. Smittevernsreglene gjelder – av god grunn – og et smitteutbrudd i Sørbyen kan potensielt ha katastrofale konsekvenser for sårbare grupper i bydelen. Vi har utøvere i klubben, trenere og medlemmer i klubben som er i risikogruppen for alvorlig følger av Covid-19. For de utøverne står dette faktisk i ytterste konsekvens om liv og død.

4.) Dugnaden vi nå er inne i har enorme kostnader for næringsliv, og er viktig for å spare liv. Helsepersonell er nå i beredskap for å håndtere en epidemi som vil komme i månedene fremover. I den sammenheng er brakkesyke og rastløse spillere ikke det viktigste.

Fotballgruppa jobber for å være klar til sesong når vi kan begynne, og jobber med smittevernsrutiner som vil ligge til grunn for trygg aktivitet. Men – i den situasjon vi er nå, skal vi ta oss tiden til å vurdere nøye hva som er trygt. Det kommer mer informasjon når hovedstyret har fått tatt sin beslutning.

Med vennlig hilsen

Hovedstyret

Copy link
Powered by Social Snap