Vind idrettslag

Vind IL tilbyr cheerdance pom/ performance cheer pom.

Dansestilen inneholder elementer av både hiphop, ballett, jazz og cheerleading. En cheerdance rutine varer i rundt to minutter med oppstemt musikk.

Rutina koreograferes av trenerne og skal inneholde sterke og synkrone bevegelser, hopp, piruetter, akrobatikk og danseløft. 

Cheerdance er en lagsport, og målet er at danserne skal sammen få frem visuelle effekter, vise musikalitet og ha innlevelse. Danserne deltar på konkurranser, oppvisninger og andre arrangementer med drakter og dusker.  

Dugnader 2024

Dugnader 2024

9.4.2024: Det er gjort endringer på Vårdugnaden som er flyttet til 15. mai og på CC løpet der det er justert mannskapsbehovet noe.   PS. Om du ikke lenger har verv eller det er korrigeringer i støtteapparat sender du til Renata på post@vindil.noVi har i år gjort...

Lyst til å prøve deg på Cheerdance?

Lyst til å prøve deg på Cheerdance?

Vil du prøve ut cheerdance pom? Idretten passer for alle, og krever ingen forkunnskaper eller danseerfaring. Vi har et lag for PeeWee (2011-2010), junior (2009-2006) og senior (2005+).   Treningstidene er annerledes i uke 37 og 38, så ta kontakt dersom du eller...

les mer

Grasrotandelen

Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra. Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen.

Eidsiva-lagspiller

Eidsiva har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for Vind. Nå forlenges samarbeidet ytterligere, hvor Eidsiva i tillegg lanserer et nytt konsept for å støtte klubben i enda større grad!

Generalsponsor

[smls id="1042"]
Hovedsponsorer og samarbeidspartnere

[smls id="963"]
Lokale støttespillere

[smls id="1005"]