Vind ILs verdier

Vind Idrettslags verdier. 

Vår visjon: 

Topp kvalitet – Ren idrettsglede!

Våre normer og verdigrunnlag: 

Begeistre – Rause – Redelige

Vår forretningsidé: 

Gjennom frivillig innsats skal Vind IL skape en inkluderende samlingsplass med anlegg av topp kvalitet, for å skape aktivitet på alle nivåer. Flest mulig – Lengst mulig – best mulig !

 

Vind IL er Gjøviks desidert største frivillige organisasjon med ca. 1400 medlemmer pr 15.4.2019. Det betyr at klubben er Sørbyens møteplass nr 1 for barn, ungdom og voksne.

Det er plass til alle enten man er her fordi man er Tilskuer – Utøver – Trener – Kioskvakt – Lagleder – Foreldrekontakt – eller man har et eller annet verv i klubben. Om man er aktiv fordi kameraten gjør det eller fordi man har en proffdrøm et sted inni seg så er det uansett rom for alle. Å bli den beste utgaven av seg selv er viktig, på alle måter.

Topp Kvalitet – Ren idrettsglede – Hva betyr egentlig det ?

Klubben skal sørge for at alt vi gjør er av så god kvalitet at medlemmene blir stolte av å si at ”vi spiller for Vind”. Alt fra anlegg til trenere og klubbdrift skal fungere til medlemmenes beste.

Alle skal følge de regler og normer som til enhver tid gjelder, selvfølgelig også Fair-Play, og ikke minst så skal alle – alltid holde seg innenfor idrettens og samfunnets normer hva rus-, og dopingmidler angår.

Summen av alt vi gjør gir oss forhåpentligvis: Flest mulig, lengst mulig, best mulig.

Copy link
Powered by Social Snap