Drømmer går i oppfyllelse, og den 9. august starter arbeidet med å legge ny kunstgressbane!

Dagens bane, som er fra 2011 har blitt og blir daglig benyttet fra mars til slutten av november – fra morgen til kveld. Nå starter jobben med å skifte banen, og investeringsrammen på prosjektet ligger på 4,8 millioner kroner. Støtte fra Gjøvik Kommune og spillemidler er innvilget, men vi vil allikevel ha behov for støtte fra både bedrifter og private for å klare det økonomiske løftet.

Rent praktisk går arbeidet i gang fra den 9. august, med driftsansvarlig Roger Bents Øverli og ressursgruppa i spissen. Reklameskilt skal ned, ballfangernett demonteres og skiftes, asfalt skal skjæres og bæres, gjerde demonteres ved Vestre Totenveg, kant skal legges rundt hele banen – før Unisport kommer den 22. august og overtar for skifte av selve dekket. Den nye banen skal stå klar til Gjøvik Cup`s første helg den 16. september.

Ønsker du å bidra økonomiske til den nye kunstgressbanen vår? Se informasjon for bedrift og privat på linkene til høyre.
Ønsker du å bidra med dugnad på ettermiddagene mellom kl. 17 – 21 fra den 15. – 18. august? Send oss en mail på vind@vindil.no.

Vi gleder oss stort til ny, oppgradert kunstgressbane! 

Copy link
Powered by Social Snap