Drømmer går i oppfyllelse, og den 9. august startet arbeidet med å legge ny kunstgressbane!

Dagens bane, som er fra 2011 har blitt benyttet daglig fra mars til slutten av november – fra morgen til kveld. Nå har jobben startet med å skifte banen, og investeringsrammen på prosjektet ligger på 4,8 millioner kroner. Støtte fra Gjøvik Kommune og spillemidler er innvilget, men vi vil allikevel ha behov for støtte fra både bedrifter og private for å klare det økonomiske løftet.

Vår generalsponsor Toten Sparebank bidrar nå med lokalverdi-aksjon! Det vil si at for hver krone du eller din bedrift gir – gir Toten Sparebank det samme! Vi takker så mye for vilje til spleiselag – det betyr at flere barn og unge kan være aktive på Vind i mange år framover!

Rent praktisk gikk arbeidet i gang den 9. august, med driftsansvarlig Roger Bents Øverli og ressursgruppa i spissen. Reklameskilt ble tatt ned, ballfangernett ble demontert, asfalt ble skjært og bært, gjerde demontert mot Vestre Totenveg, kant ble lagt rundt hele banen – før Unisport kom den 20. august og overtok for skifte av selve dekket. Den nye banen skal stå klar til Gjøvik Cup`s første helg den 16. september – om ikke før…

Ønsker du og / eller din bedrift å bidra økonomisk til den nye kunstgressbanen vår? Se informasjon for bedrift og privat på linkene til høyre.

Vi gleder oss stort til ny, oppgradert kunstgressbane og takker så mye for alle bidrag så langt!