Etter en lengre periode med små og store endringer, gleder vi oss over å presentere våre nye ledere og administratorer for fotball-gruppa vår! Ansiktene er kjente for de fleste her på Vind, men oppgavene og titlene er nye. Her er de nye lederne og administratorene for fotball:

Jørn Ola Formo (42 år)
Jørn Ola er et kjent fjes på Vind, og starter den 1. september i 60% – stilling som sportslig og administrativ leder for fotball-gruppa. Han har vært innom mange funksjoner på Vind, fra trener for ulike lag og for akademiet. Han har tidligere også vært daglig leder i klubben. Jørn Ola kom til Vind i 2007, da som forsvarsspiller på a-laget. Han er lærerutdannet og studerte så idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU Dragvoll. Han har jobbet 7 år i fotballforbundet som administrativ leder for aldersbestemte landslag, vært daglig leder og markedssjef i Raufoss Fotball, og gleder seg nå til å ta fatt på nye oppgaver her i Vind. Med egen datter i jentefotballen er dette noe Jørn Ola også brenner for, og sammen med Zeid Saleh jobber de med å utvikle tilbudet på Vind til alle på ulike nivåer og alderstrinn. Han er opptatt av at alle skal oppnå utvikling og at klubben skal være en sosial, trygg arena. Gode sluttprodukter til senior-gruppa, så vel som hos de yngste. Når Jørn Ola ikke er på Vind, finner du han enten hjemme eller ute på tur med kona, datteren og hunden Willy.

Marius Jansen (31 år)
Ansatt i 70% – stilling som sportslig leder for fotball-barna mellom 6-8 år, samt leder for FFO / IFO.
I tillegg til disse oppgavene, er Marius fysisk trener for damelaget vårt og er vår kontaktperson overfor de yngste fotballspillerne. Marius har også god kontakt med ulike barnehager i distriktet og har ansvaret for 6-års fotballen vår.
Vi har vært heldige å ha Marius hos oss i over 7 år, etter at han kom fra Vardal og meldte overgang til a-laget vårt. En all-rounder på banen som trivdes best på kantene, enten som back, midtbane eller ute på wingen. Nå jobber han hos oss som trener og administrator, etter å ha gjort seg ferdig med idrettslinja på Lena og studert bachelor i idrettsvitenskap på Lillehammer. For tiden er Marius i pappaperm, og stortrives som pappa til Alva og Ferdinand. Marius er tilbake hos oss igjen i starten av november.

Jonas Bjerkvold Bjorbækmo (23 år)
Ansatt i 70% – stilling som sportslig leder for fotball-barna mellom 9-12 år, og ny leder for Syljuåsen-akademiet. (Vår tidligere akademi-leder Stian Lauritsen er fortsatt med noe innimellom, men da studier i pedagogikk tar mye tid, har Jonas tatt over som leder) For tiden fungerer Jonas også som leder for FFO / IFO til Marius kommer tilbake fra pappaperm. Jonas har spilt fotball og vært i Vind-systemet siden 5-års alderen, og er nå kaptein og målgrossist på a-laget vårt. Sammen med nevnte Stian, trener Jonas G-16-laget og har vært leder for både aktivitetsskolen og Tine Fotballskole. Ved siden av jobb og samboer, studerer Jonas ved Høgskolen i Innlandet, hvor han bruker tiden på temaet idrett og spesialisering av trenerrollen. Via Vind har Jonas tatt trenerkurs B-lisens. Nå ser han fram til tur til Polen i regi av NFF og “Trenerveilederen” og er allerede godt i gang med de nye oppgavene sine i Vind.

Ole-Asbjørn Møller (52 år)
Ny fotball-leder i Vind ILs styre og medlem av hovedstyret. Ole-Asbjørn var tidligere med på foreldresiden for fotball G2010, og har vært i Vind-systemet siden 2016. Han er leder for Gjøvik Cup for andre år på rad, noe vi er svært fornøyde med! I tillegg til jobben i Nordbohus og alle timene han bruker her på Vind, har Ole-Asbjørn gode dager sammen med kona Linda, de tre barna og hunden Labbe.

Vi gleder oss stort over å ha fått inn disse ressurspersonene i gode, viktige stillinger i klubben vår.
Velkommen i nye roller til alle fire!