Vinds G16 lag har åpnet høstsesongen sterkt med klare seire mot både Skreia/Kolbu og Raufoss i elite, og gode kamper i 1. divisjon og 2. divisjon. Vi tok en prat med hovedtrener Mads Andre Ringvold som ser stor framgang i spillergruppa. 

 

Oransje krutt på Raufoss

Vindgutta smalt til med en overbevisende seier i bortekamp mot Raufoss Fotballs G16 Elite lag. Linus Gunesmæl smelte til med fire mål i kampen som endte med en overbevisende 1-5 seier og laget topper høsttabellen etter to runder.

 

Treningsgruppe i utvikling

Vi hørte med hovedtrener Mads Andre Ringvold om presentasjonen.

Ringvold er mest opptatt av utviklingen i gruppa. “Vi er i en veldig fin driv og er i ferd med å skape den prestasjonskulturen vi jobber inn mot individuelt og kollektivt.”

Kampen mot Raufoss viste stor fremgang: “I selve kampen er gutta veldig lojale til kamp-planen, og det er spesielt gledelig at vi scorer fem flotte mål der alle er innøvd og utfra kampplanen. Defensivt tar vi steg og vi begynner å se ut som et stramt og godt organisert kollektiv i soneforsvaret.

Mads Andre Ringvold sammen med sportslig leder Morten Skjærstad

 

 

Høstsesong på flere kamparenaer

Vinds guttelag er ei stor treningsgruppe som stiller tre lag i G16-serien. For å følge lagene, kan du gå inn på lenkene her for å se neste kamp:

Vind G16 – 3 spiller sine kamper i sine kamper i G16 2. divisjon og har neste kamp mot Biri.

Vind G16-2 spiller sine kamper sine kamper i G16 1. divisjon og har neste kamp mot FK Toten.

Vind G16-1 spiller sine kamper sine kamper i G16 Elite

Med ei stor treningsgruppe får spillerne matchet seg på mange arenaer, og flere av G16 gutta har spilt mye senior og G19 kamper i sommer. Trenerteamet består ved siden av Ringvold av Isa Younes, Odd Arne Nilsen, mens Kim Vegard Sunde er lagleder.

 

Copy link
Powered by Social Snap