For første gang er det i år arrangert Tine eFotballskole, og Vind IL var blant de få utvalgte klubbene som fikk avholde denne varianten av den ellers velkjente Tine Fotballskole. eFotballskolen er et prøveprosjekt initiert av Norges Fotballforbund, og basert på mottakelsen blant Vinds deltakere så er det gode sjanser for gjentakelse neste år.

 

Dagene under eFotballskolen var delt i to; før lunsj fikk deltakerne teste seg i ulike øvelser under Fifas “treningsarena”-modus, med veiledning av instruktører underveis. Etter lunsj bar det ut på fotballbanen hvor de skulle prøve å gjenskape de samme øvelsene i det virkelige liv. Med andre ord fikk deltakerne muligheten til å forbedre sine ferdigheter både som Fifa-spiller og som fotballspiller.

 

 

Ukas høydepunkt var nok når deltakerne fikk besøk av NFF og efotballandslaget, representert ved trener Marius Hjerpseth og spiller Magnus Myhrhaug Kristiansen, også kjent under gamingnavnet “Hyper”. Alle deltakerne fikk spille to og to mot landslagsrepresentantene, og fikk dermed sjansen til å teste seg mot profesjonelle spillere. Underveis fikk de gode tips på hva de kunne gjøre for å forbedre spillet sitt. Det la ingen demper på den allerede gode stemningen at det ene laget faktisk presterte å vinne over landslagsrepresentantene på straffekonkurranse!

 

Alt i alt var det noen fornøyde deltakere som i slutten av uken mottok sitt diplom for gjennomført eFotballskole. Vi kan trygt si at prøveprosjektet ga mersmak for både deltakere og arrangør, så kanskje vi ses på eFotballskolen neste år?

Copy link
Powered by Social Snap